VOORZITTER

Piet Groot
E-mail voorzitter@rzwh.nl

 

 

 

 

 

"Tijdens de BLV van 20 januari 2018 is mij de eer te beurt gevallen om gekozen te worden tot voorzitter van de RZWH. Een aantal van u zullen mij kennen maar velen ook niet. Daarom wil ik me graag even voorstellen. Als witte herder fanaat van (bijna) het allereerste uur, ben ik niet echt een nieuwkomer in dit wereldje. Ruim voor het ras erkend was hadden we ons er al aan verbonden. We hebben het hele traject dan ook mee gemaakt en getracht een steentje bij te dragen. Via commissie- en bestuursfuncties maar ook met veel buitenlandse contacten. Met natuurlijk uiteindelijk de euforie over het beoogde resultaat: de erkenning. Maar dat is lang
geleden. Ons ras is een begrip en veel mensen weten niet eens van de strijd die gestreden is om het erkend  te krijgen. Vandaar dat ik me er nog steeds voor in wil zetten. Omdat het in stand houden van een ras niet vanzelf gaat. Daar is echt een goede vereniging voor nodig. Om de belangen van het ras en de individuele hond te beschermen. Dat is ook de vereniging die ik voor ogen heb. Voor het ras, voor de honden, met de leden. Met elkaar staan we in voor een goede en vooral leuke vereniging. Daar wil ik me, met uw steun en samen met de mede bestuursleden voor inzetten als voorzitter.” 

  

 SECRETARIS

 Alma Groot 
 E-mail secretaris@rzwh.nl

 

 

 

 

 


"Toen we een kleine 25 jaar geleden op zoek waren naar een fijne gezinshond, viel ons oog op de Witte Herder. Liefde op het eerste gezicht bestaat! Het is een leuke en mooie hond om wat mee te ondernemen. Na de eerste shows en ons eerste nestje, is de honger naar meer kennis ontstaan. Ik heb verschillende cursussen gevolgd met en zonder honden - en ben nog steeds bezig mijn kennis uit te breiden. Naast het showgebeuren, waar ik heel veel plezier in heb, intrigeert het erfelijke gedeelte mij enorm. Wij proberen ons steentje bij te dragen door de genetische variëteit in ons ras op peil te houden. Ik heb gemerkt dat dit belangrijke punt in veel rassen niiet onderkend wordt. Buiten dit alles, is het gewoon heel leuk om met 'lotgenoten'over de Witte Herder te praten en er iets voor te doen.”

 

 

PENNINGMEESTER

Vacant
E-mail penningmeester@rzwh.nl

 

 

PORTEFEUILLE FOKCOMMISSIE

Jan Boer
E-mail Jan.Boer@rzwh.nl

 

 

 

 

 

 

"Sinds 2005 zijn wij geïnfecteerd  geraakt met het “ZWH-Virus", het virus heeft zich hier snel weten voort
te planten en heeft ons aangezet om van alles te gaan ondernemen met onze honden en ons te gaan verdiepen in het ras en af en toe een nestje puppen te fokken met één van onze honden. Ook hebben wij nu, inmiddels
12 jaar verder, zelf een roedel Zwitserse Witte Herders en krijgen ook veel bezoekjes van (aanstaande) pupkopers, die zelfs al nieuwe vriendschappen hebben opgeleverd!  Dit geeft ons veel voldoening en energie
en heeft mij gemotiveerd om de KK1 en 2 te gaan doen en Besluit Houders van Dieren. Nu ik deze studies afgerond heb, heb ik tijd en lijkt het mij heel leuk en leerzaam om portefeuillehouder van de fokcommissie te worden, als bestuurslid van de RZWH.” 

 

 

 BESTUURSLID EVENEMENTENCOMMISSIE

 Susan Schepers
 E-mail evenementen@rzwh.nl

 

 

 

 

 

 

 

 
"In 1995 trotse eigenaar geworden van onze eerste Witte Herder Belle Quinsy White Dog of My Dreams . Met deze teef heb ik voornamelijk GG getraind en later ook Flyball & Agility. Omdat ik ook met onze 2 Dwerg Schnauzers showde en af en toe een nestje had ben ik de wereld van de Kynologie verder ingerold. Inmiddels na destijds de KK1 cursus ook gediplomeerd Kynologisch Instructeur en Ringmedewerker.
Ruim 20 jaar Bestuurslid en instructeur bij de Kynologen Vereniging Valkenburg eo. Dan nu sinds kort bij de Boston Terrier Club Nederland en RZWH. Het mooie van je inzetten voor een vereniging vind ik dat het mij voldoening geeft om mensen plezier te laten beleven samen met hun allerbeste vriend onze hond.
U kunt me regelmatig tegen komen op tentoonstelling dit is een tak van onze hondensport die ik zeer ambieer. Verder volg ik lezingen en workshops om ‘up to date’ te blijven over de leerwijze van honden en het trainen ervan. Ik geef nog met veel plezier 3 maal per week les in gehoorzaamheid en agility.
Heel af en toe fokken we een nestje pups onder de kennel naam ‘MIGHTY MIDGET’.”

 

LEDENADMINISTRATIE EN FINANCIELE ADMINISTRATIE
 

Ledenadministratie: Gretha Nikkels
Ledenadministratie:
Gretha Nikkels ledenadmin@rzwh.nl
Financiele administratie
Financiele administratie: Nataschja Palmen N.Palmen@rzwh.nl
  

COMMISSIES

FOKCOMMISSIE

Sabrina Visser: secretariaat
Secretariaat: Sabrina Visser fokcommissie@rzwh.nl
Jan Boer: Portefeuillehouder
Jan Boer: Portefeuillehouder
Ruut Tilstra
Ruut Tilstra


PUPINFO

Pupinfo: Anita Hoetmer
Anita Hoetmer
pupinfo@rzwh.nl
0655843660


EVENEMENTENCOMMISSIE

Susan Schepers
Susan Schepers evenementen@rzwh.nl
Alma Groot
Alma Groot
Danny Oosterhuis
Danny Oosterhuis
Roxanne Kort
Patty Idenburg
Cathy Iding
Cathy Iding


REDACTIE

Redactiecommissie
Brendina Dallinga: eindredactie redactie@rzwh.nl

 

 FOTOGRAAF EN WEBMASTER

Fotograaf: Lex Iding
Lex Iding: fotograaf
Webmaster: Ina van der Laan
Ina van der Laan: webmaster webmaster@rzwh.nl
Backup: Anita Hoetmer
Anita Hoetmer: Backup